Kapselmaskinen må også renses!

Rengjøring av kaffeutstyret er viktig for både vedlikehold av maskinene og for smak. Spesielt er dette viktig for kapselmaskinen fordi den har så tynne vannrør. Dersom du har en del urenheter i vannet og ikke rengjør kapselmaskinen jevnlig, kan rørene i maskinen tettes igjen og føre til at den slutter å virke.

HVORDAN RENSE KAPSELMASKINEN?

Om maskinen har et eget renseprogram, følg bruksanvisningen. Fyll vanntanken med lunkent vann og tilsett en pose Clean Drop rensemiddel. Start maskinen som for brygging av kaffe. Stopp maskinen for ca hvert 20. sekund, og start den igjen. Prosessen gjentas til vanntanken er tom. Merk: Bryggeprosessen kan være noe ulik for de ulike kapselmaskinene. De fleste kapselmaskinene stopper av seg selv.

Løsne vannbeholderen og skyll denne godt, fyll den opp med rent, kaldt vann og sett den tilbake på plass. Start igjen maskinen som for brygging av varm kaffe, og kjør alt vannet igjennom til tanken er tom. Bruk oppløsningen til å rengjøre alle løse maskindeler som spillbrett, kapselholder etc..

Se også vår instruksjonsfilm til høyre på denne siden.

Du finner Clean Drop rensemiddel sammen med kaffen i dagligvarebutikken og hos Expert, Elkjøp, Lefdal og Staples. EPD nr: 711416

Forrige:

Neste:

Sidene er designet og utviklet av Lunde Reklamebyrå