Clean Drop for espressomaskiner

ER DU EN AV DEM SOM TROR AT ESPRESSOMASKINEN ER SELVRENSENDE?

Det er nok ikke slik. Kaffepartikler setter seg fast i filter, rør, pakninger, og harskner og avgir negative smaksstoffer til kaffen. f_espresso_n_4_lores

Kaffen er kalorifri, men inneholder fettstoffer som gir avleiringer alle steder den passerer. Rens derfor maskinen jevnlig med Clean Drop Espressorens tablett for å sikre en BEDRE KAFFESMAK!

HVORDAN RENSE EN AUTOMATISK ESPRESSOMASKIN?

De aller fleste helautomatiske maskiner har et eget renseprogram som er beskrevet i maskinens bruksanvisning. Følg denne og bruk Clean Drop Espressorens tabletter.
Alternativt: Slipp 1 tablett ned i åpningen hvor malt kaffe doseres og følg prosedyre som for brygging av kaffe. Maskinen gjennomgår programmet for brygging av kaffe og bruker tabletten i stedet for malt kaffe. Slå av maskinen, ta ut bryggruppen og skyll bort eventuelle rester fra rensemiddel/kaffe (se også maskinens bruksanvisning). Sett bryggruppen tilbake og start maskinen. Hvis maskinen er i daglig bruk anbefales det å rense 1 gang pr uke.

HVORDAN RENSE EN MANUELL ESPRESSOMASKIN?

Se instruksjonfilm øverst til høyre på denne siden. Legg 1 tablett i bajonettens blindfilter (filter uten hull). Start maskinen som ved brygging av espresso og gjenta denne prosessen etter noen sekunder uten å fjerne tablettrester. Løsne bajonetten og fjern rester av rensemiddelet. Repeter prosessen 5 ganger uten tablett for å skylle ut rester. Løs deretter opp en tablett i varmt vann og bruk oppløsningen til å rengjøre øvrige metallfiltre og utløpsrør. Bruk spesialbørste for å rengjøre der bajonetten festes. Bruker du maskinen din daglig, anbefaler vi rens en gang i uken.

Du finner Clean Drop espressorens i utvalgte dagligvarebutikker og hos Elkjøp og Expert

Forrige:

Neste:

Sidene er designet og utviklet av Lunde Reklamebyrå