Norgesmesteren er kåret!

I helgen ble siste byfinale i NM i Slappa avholdt på St.Hanshaugen i Oslo. Oslomesteren ble Kaja Sand, med  årets laveste hvilepuls. Hun ble målt til utrolige 38 slag i minuttet på det laveste. Kaja har den laveste hvilepulsen som er målt i NM i Slappa`s 5 år lange historie!

 Vinneren fra Bergen, studenten Christina Lichtmannegger, fløy inn til hovedstaden for å konkurrere om norgesmestertittelen. Trøndermesteren kunne ikke ta turen til Oslo, så den første trønderen som deltok, ble spurt om å stille opp for Trondheim. Han stilte sporty opp og slappet av så godt han kunne. Selv om Kaja hadde meditert og var roligheten selv, og Den Sporty Trønderen lå i hengekøyen halve dagen, så måtte de se seg slått av Christina fra Bergen som hadde snittpuls på 53 slag i minuttet.

Forrige:

Neste:

Sidene er designet og utviklet av Lunde Reklamebyrå