Clean Drop for kanne og termos

GOD KAFFE SMAKER GODT MED CLEAN DROP!

Har du lurt på hvorfor kaffen noen ganger smaker beskt, og hva de mørke flakene som flyter øverst i kaffekoppen er?

f_kanne_n_4_loresFlakene er rett og slett gamle kafferester som har løsnet fra innsiden i kannen og følgelig setter en dårlig smak til nylaget kaffe. Skal du servere en god kopp kaffe, må også kannen være skinnende ren. Clean Drop Kannerens tabletter har god oppløsende effekt på kafferester og er helt smak-og luktfritt. Du finner tablettene i kaffehyllen i dagligvarebutikken.

EPD nr: 1780279

HVORDAN RENSE KANNEN:

Fyll opp kannen/termosen med varmt vann, og tilsett 1 Clean Drop kannerens tablett. Bruk 2 tabletter om kannen/termosen er ekstra skitten. La det virke i 5-10 minutter uten påsatt lokk. Rist eller bruk en børste innvendig i kannen/termosen. Tøm ut blandingen og skyll grundig med rent vann. Rens 1 gang pr uke hvis du bruker kannen hver dag. Se instruksjonfilm øverst til høyre på denne siden.

TIPS:

DEN BESTE KAFFESMAKEN får du når kaffen serveres rett etter tilberedning. Oppbevar kaffen på en rengjort, forvarmet kanne og server i løpet av 30 minutter.

Forrige:

Neste:

Sidene er designet og utviklet av Lunde Reklamebyrå