Clean Drop for manuelle espressomaskiner

VIKTIG MELDING TIL ALLE HJEMMEBARISTAER! Nå er det enkelt å  rense og vedlikeholde maskinen.

Kaffepartikler setter seg fast i filter, rør, pakninger, og harskner og avgir negative smaksstoffer til kaffen. Kaffen er kalorifri, men inneholder fettstoffer som fester seg til alle steder kaffen passerer. Rens derfor maskinen jevnlig med Clean Drop Espressorens tablett for å sikre en BEDRE KAFFESMAK!f_espresso_n_4_lores

HVORDAN RENSE?

Se instruksjonfilm øverst til høyre på denne siden. Legg 1 tablett i bajonettens blindfilter (filter uten hull). Start maskinen som ved brygging av espresso og gjenta denne prosessen etter noen sekunder uten å fjerne tablettrester. Løsne bajonetten og fjern rester av rensemiddelet. Repeter prosessen 5 ganger uten tablett for å skylle ut rester. Løs deretter opp en tablett i varmt vann og bruk oppløsningen til å rengjøre øvrige metallfiltre og utløpsrør. Bruk spesialbørste for å rengjøre der bajonetten festes. Bruker du maskinen din daglig, anbefaler vi rens en gang i uken.

Du finner Clean Drop espressorens i utvalgte dagligvarebutikker og i Elkjøp butikker

Datablad

Her kan du laste ned datablad i pdf-format

Forrige:

Neste:

Sidene er designet og utviklet av Lunde Reklamebyrå