Clean Drop for kapselmaskiner

KAPSELMASKINER MÅ OGSÅ RENSES!

Urenheter fra vannet fester seg i vannrørene i maskinen og dette setter dårlig smak til kaffen.f_trakter_n_4_lores For å sikre god kaffesmak og en forlenget levetid for maskinen bør du bruke Clean Drop rensemiddel. Du finner Clean Drop rensemiddel i kaffehyllen i dagligvarebutikken og i Elkjøp og Lefdal butikker. EPD nr: 711416

HVORDAN RENSE?

Se også instruksjonfilm øverst til høyre på denne siden.  Fyll vanntanken med lunkent vann og tilsett en pose Clean Drop rensemiddel. Start maskinen som for brygging av kaffe. Stopp maskinen for ca hvert 20. sekund, og start den igjen. Prosessen gjentas til vanntanken er tom. Merk: Bryggeprosessen kan være noe ulik for de ulike kapselmaskinene. De fleste kapselmaskinene stopper av seg selv.

Løsne vannbeholderen og skyll denne godt, fyll den opp med rent, kaldt vann og sett den tilbake på plass. Start igjen maskinen som for brygging av varm kaffe, og kjør alt vannet igjennom til tanken er tom. Bruk oppløsningen til å rengjøre alle løse maskindeler som spillbrett, kapselholder etc..

Datablad

Her kan du laste ned datablad i pdf-format

Forrige:

Neste:

Sidene er designet og utviklet av Lunde Reklamebyrå