Clean Drop for kaffetrakter

FOR DEG SOM ER OPPTATT AV GOD KAFFESMAK!

Når du skal tilberede og nyte en god kopp kaffe, er det viktig at du husker på riktig rengjøring. Det er 2 grunner til dette…f_trakter_n_4_lores KAFFEN SMAKER BEDRE og du FORLENGER MASKINENS LEVETID.

HVORDAN RENSE?

Ca. 1 liter lunkent vann helles i trakterens vannbeholder. Tilsett en pose Clean Drop. Kaffetrakteren settes i gang. Stopp trakteren etter 1 minutt og la oppløsningen virke i noen minutter. Start deretter trakteren igjen og kjør igjennom oppløsningen til vannbeholderen er tom. Oppløsningen kan komme støtvis og som skum ut av trakteren. Rengjør glasskolbe og filterholder med oppløsningen. Kjør rent vann gjennom trakteren et par ganger for å skylle ut rester av oppløsningen. Rens hver 14.dag anbefales hvis trakteren er i daglig bruk. Se også instruksjonsfilm øverst til høyre på denne siden.

Du finner Clean Drop sammen med kaffen i dagligvarebutikken og i Elkjøp og Lefdal butikker. EPD nr: 711416

Datablad

Her kan du laste ned datablad i pdf-format

Forrige:

Neste:

Sidene er designet og utviklet av Lunde Reklamebyrå